Deze aflevering is Kees van Amstel te gast. Comedian, cabaretier, acteur en columnist. Bekend van o.a. Klikbeet en zijn NPO Radio 1 column De Nieuws BV.

Heleen trapt ook deze show af met tips. De documentaire The Vanishing At The Cecil Hotel (Netflix), over een hotel in LA waar wel erg veel vreemde dingen gebeuren, vond ze bijzonder eng. Irma heeft een heel artikel geschreven over de mensen die hun einde hebben gevonden in het Cecil Hotel. Dat artikel kun je uiteraard lezen op Guidinc.

Daarnaast heeft ze nog een paar films gekeken zoals To All The Boys I’ve Loved Before (Netflix) een trilogie over teener romances! Een soort Little House On The Prairie maar dan zonder God.

Heel leuk vond ze News Of The World (Netflix) een western met Tom Hanks. Een aanrader!

Ook heeft ze de serie Capitani (Netflix) gezien. De eerste Luxemburgse serie die Netflix heeft uitgebracht. Het gaat over een rechercheur die probeert de zaak op te lossen van een vermoord meisje dat in een bos is gevonden. De hoofdpersoon is wel een beetje bot.

Heleen vond het een slap aftreksel van La Trêve. Zij adviseert ons om dáár naar te gaan kijken.

Zijn show De Man Die Ik Niet Wilde Worden staat zowel op NPO Plus als op Netflix. Kees legt uit hoe dat komt en dat hij via Netflix een veel jonger publiek trekt. Ferry heeft erg genoten van zijn show. Kijken dus!

Interessant is het verhaal over hoe grote comedians zoals Jerry Seinfeld tegenwoordig hun geld verdienen. Seinfeld krijgt maar liefst 60 miljoen voor 2,5 shows op Netflix!

Echt een kijktip is de show van Neal Brennan 3 Mics (Netflix). Er staan 3 microfoons op het toneel. De eerste is voor stand up comedy, de tweede is voor zijn persoonlijke verhalen en de derde voor oneliners. Het knappe is dat de tweede microfoon veel meer impact heeft op het publiek dan de andere twee.

Verder wil hij aandacht voor een ongelofelijk harde serie. Absoluut niet iets wat iedereen leuk zal vinden. De serie Top Boy (Netflix), over het harde leven in de fictieve wijk Summerhouse in Londen, werd eerst op Channel 4 uitgezonden in Engeland. Die stopte er na twee seizoenen mee waarna Netflix de serie een nieuwe kans gaf.

Zoals altijd heeft Sander weer een bijzonder tip die door geen van de andere Streamusketeers is gezien:. His Dark Materials (Ziggo). Een soort fantasy serie op basis van de boeken van Phillip Pullman. Het ziet er fantastisch uit maar hij moest zich er wel doorheen bijten. Pratende ijsberen zie je tenslotte niet elke dag.

Ferry heeft zich gewaagd aan Filthy Rich (Netflix), door Heleen getipt in de vorige aflevering, en vond het he-le-maal niks. Hij is toen op zoek gegaan naar iets anders en kwam terecht bij Mrs. America (Ziggo). Een serie over het gevecht van de invoering van gelijke rechten voor vrouwen. Ferry was geschokt.

Daarna wordt de post behandeld en volgt natuurlijk ook Zeg Maar Dag Met Een Lach. Kunnen computers grappen vertellen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *