Deze aflevering is Sabine Wendel te gast. Zij nam deel aan het eerste seizoen van Big brother, de moeder aller reality TV shows. Over haar deelname en ervaringen na de show heeft ze het boek Big Sister geschreven.

Heleen was de vorige aflevering niet aanwezig en heeft wel hónderd tips. Ze beperkt zich tot iets exotisch en komt met een Indiaas blokje. Een film die zeker de moeite waard is namelijk The White Tiger (Netflix) over een zakenman die zijn levensverhaal vertelt dat vol zit met vernederingen. Het kastensysteem van India heeft grote invloed op de levens van de personen in de film.

Als je deze leuk vindt dan is Delhi Crime (Netflix) ook een aanrader. Deze serie staat al een tijdje op Netflix en gaat over een hele bekende verkrachtingszaak die in Delhi heeft plaatsgevonden. Een van de eerste verkrachtingszaken die doortastend is aangepakt door de officier van justitie en waarbij de daders zijn berecht.

Ook Irma heeft een exotische tip maar dan van een heel andere orde. Ze heeft zich al drie weken ondergedompeld in de reality serie Below Deck (Netflix). Zó verslavend. Je volgt de belevenissen van de crew van een superjacht op de voet. Blown Away (Netflix) een afvalwedstrijd over glasblazers is een andere lievelingsserie van Irma.

Sabine Wendel vertelt ons over haar belevenissen in het Big Brother huis en daarna. Eén ding is duidelijk: de deelnemers hadden geen flauw idee wat hun te wachten stond. Sabine heeft in het begin gekeken naar het nieuwe seizoen van Big Brother maar kon haar aandacht er niet bijhouden.

Sabine geeft schoorvoetend toe dat ze bijna niks flixt maar dat ze verslingerd is aan….. Friends (Netflix)! Dat is echt haar guilty pleasure. Eén aflevering en ze kan weer lekker slapen!

Ook heeft ze genoten van Queen of the South (Netflix) een Mexicaanse serie over een vrouw in de drugshandel. Heleen zegt dat Monarca (Netflix) dan ook zeker iets is voor Sabine. Een soort Dynasty maar dan zit de familie niet in de olie maar in de tequila.

Sander heeft geen reality tips maar vertelt over zijn guilty pleasure: Masters of the Universe. Hij heeft zitten smullen bij de documentaire Power of Grayskull (Netflix) het verhaal achter het succes. De overige Streamusketeers laten deze tip aan zich voorbijgaan. Sander hoopt dat hij wat medestanders vindt onder de luisteraars.

Ferry heeft een bijzonder tip Surviving Death (Netflix) 6 afleveringen die de vraag moeten beantwoorden: Is er leven na de dood? Afleveringen 1, 5 en 6 zijn absolute must sees.

Tot slot wordt de post behandeld en komt er natuurlijk ook nog een grap langs in Zeg Maar Dag Met Een Lach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *