Deze keer hebben we Toine van Peperstraten te gast.

Je kent hem natuurlijk van zijn werk voor ESPN maar hij heeft ook meegedaan aan Wie Is De Mol? En Expeditie Robinson. Ook is hij nog radioactief met het programma Blok & Toine op NPO Radio 1. Je krijgt ook nog te horen waarom hij ‘Koning Van De Wals’ wordt genoemd.

Heleen is ook deze keer helaas afwezig. We kunnen niet wachten totdat ze er weer is!

Sander heeft zijn huiswerk gedaan en vindt The Army Of The Dead (Netflix) helemaal niks. Hij is toen op aanraden van de tips van GJ en Irma gaan kijken naar Mare Of Easttown (Ziggo) en dát vindt ie helemaal fantastisch.

Hij zit nu te genieten van The Confession Killer (Netflix), de zoveelste duistere documentaire die hij leuk vindt.

Vervolgens deelt Toine zijn tips met ons. Hij zit helemaal in de Spaanse series. Uiteraard Casa de Papel (Netflix), Vis A Vis (Netflix), Embarcadero (NPO Plus) en Sky Rojo (Netflix). Maar wat ie nu leuk vindt is Quién Mató A Sara? (Netflix). Het gaat over een groep vrienden die gaan parasailen en de touwen blijken doorgesneden te zijn. Wie heeft het nou gedaan? Het tweede seizoen staat net online.

Ook is ie blij dat het derde seizoen van The Kominsky Method (Netflix) net online is gekomen. Je moet er even inkomen, maar daarna is het genieten. Opvallend is dat Toine niet echt veel sport documentaires kijkt. Hij tipt wel een serie over Dick Advocaat, Dat Ene Woord: Feyenoord, die binnenkort op Disney+ komt. Dat wordt bijzonder!

We praten uitgebreid met hem over sportrechten, de diverse aanbieders en de kosten van de abonnementen. Is het aanbod belangrijk bij de keuze van je abonnement?

Als lekkere wegkijker adviseert hij New Amsterdam (Netflix). Die serie doet hem denken aan oude series zoals LA Law en Hillstreet Blues. Hij kijkt ook nog naar The Handmaid’s Tale (Videoland).

Irma tipt Pretend It’s A City (Netfix) een serie over schrijfster/comedienne Fran Lebowitz geregisseerd door niemand minder dan Martin Scorsese. Ze is onlangs gestart met On Becoming A God In Central Flordia (Netflix) met Kirsten Dunst en Alexander Skarsgård. Vooral die laatste vindt ze aantrekkelijk. Een mooi verhaal over een pyramide spel.

Ferry geeft de tip van Heleen door. The Last Days (Netflix). Een documentaire over vijf Hongaarse overlevenden van de Holocaust. Niet voor niets met een Oscar bekroond.

Zijn eigen tip staat op geen enkele streamingdienst. De mockumentary Yacht Rock met 12 afleveringen van elk 5 minuten, waarin de ontstaansgeschiedenis van bekende soft rock songs uit de 80’s op de hak worden genomen, is te vinden op www.yachtrock.com. Geïnspireerd door deze tip komt Toine gelijk met Song Explorer (Netflix) maar dit zijn dan échte verhalen.

Verder wordt de post doorgenomen, krijgen we nog de Tip Van Sylvia én wordt er afscheid genomen met Zeg Maar Dag Met Een Lach.

Ook geeft Toine nog wat EK voetbalpoule tips……..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *