Gast is Ottolien Boeschoten. Bekend van o.a. Man Bijt Hond, Goede Tijden, Slechte Tijden, Spangas, Flikken Maastricht en de radio programma’s Nachtzusters en Radio Bergeijk.

Sander trapt af met de tip Queen Of The South (Ziggo). Een serie over een vrouwelijke latina drugsboss. Heleen heeft hem ook gezien maar vond het acteren weer ‘over the top’. Sander vindt het gewoon een lekkere wegkijker. Of een lekkere in slaapvaller?

Heleen vraagt aan Sander of hij The Serpent (Netflix) nog heeft gezien. Op dit moment een zeer populaire serie gebaseerd op ware gebeurtenissen waarin een Nederlandse diplomaat een hoofdrol speelt. Heleen is erin meegezogen maar Ottolien vond de eerste drie afleveringen doorbijten.

Ottolien vertelt ons meer over wat een inlevingsles inhoudt en komt met een paar bijzonder tips. Ze is dol op Ik Vertrek (NPO Plus) vanwege het ongelofelijke enthousiasme van de hoofdpersonen, ze houdt vreselijk van die mensen.

Op dit moment kijkt ze naar New Amsterdam (Netflix). Een goeie serie over een sociaal ziekenhuis waarbij elke aflevering een verhaal op zich is zodat je niet verplicht bent om de hele serie te kijken. The Crown (Netflix) vindt ze ook erg fijn. Ottolien tipt ook nog The Affair die ze op Netflix heeft gezien maar die momenteel daar niet meer draait. Heleen is het helemaal eens met deze tip.

Ze is ook onder de indruk van Tom Waes in Undercover (Netflix). Als hij zich ergens op richt gaat ie er helemaal voor.

Ook wil ze Red Light (NPO Plus) onder de aandacht brengen. Ferry is er ook net aan begonnen en heeft een beetje moeite met Carice van Houten die met een plat Amsterdams accent speelt.

Op NPO Plus is ook nog Des te zien over een seriemoordenaar in Londen. Irma is van mening dat het lastig is om in deze tijd nog seriemoordenaar te worden. Zij denkt dat je zo gepakt wordt.

Absoluut de meest originele tip die er in Wat Flix Je Me Nu is geweest komt ook van Ottolien. Stream eens een theatervoorstelling. Via de site van International Theater Amsterdam, www.ita.nl, kun je niet alleen een theatervoorstelling on demand zien maar ook zelfs live. Volgens Ottolien zit je er door gebruik van meerdere camera’s echt helemaal in! Op 25 april kun je kijken naar De Dingen Die Voorbijgaan.

Sylvia Baars van de Facebook groep Netflix Tips tipt The Circle (Netflix). Een soort Big Brother maar dan met deelnemers die in aparte appartementen zitten en via een soort social network contact houden. Vraag is natuurlijk of het profiel dat ze aanmaken wel klopt.

Irma denkt dat ze een tip heeft waarmee ze haar mede-streamusketeers in één keer overhaalt: OnlyFans Uncovered (Videoland). Een mooi inkijkje over wat zich achter de schermen afspeelt op dit platform. En er wordt behoorlijk wat geld verdiend door de mensen die zich ‘blootgeven’.

Ferry had een beetje last van de corona blues en heeft een paar hele foute 80’s films gekeken. Big Business, Big Trouble In Little China en Can’t Buy Me Love allemaal op Disney +. Niet echt hoogstaand vermaak maar wel gewoon lekker om naar te kijken.

Heleen gooit nog snel DNA (NPO Plus) in de groep, een Deense serie van de makers van The Killing en The Bridge en Ferry tipt ook The Americans (Amazon Prime).

Verder is er nog post en wordt er weer afgesloten met Zeg Maar Dag Met Een Lach.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *