In deze aflevering is de BN’er een bekende NPO Plusser: Hans Schwarz werkt bij NPO Plus en hij is uitgenodigd n.a.v. onze actie om The Wonder Years te kunnen zien op NPO Plus. Gaat het lukken?

Ferry heeft gekeken naar een aantal afleveringen van Dirty Money op Netlix. Wolf of Wall Street praktijken in het echt.

Sander is helemaal enthousiast over Perry Mason een serie die nu te zien is op Ziggo. Je moet er wel even inkomen!

Heleen heeft veel documentaires gekeken. Ze vindt het aantal goede series tegenvallen, lijkt wel of ze allemaal uit dezelfde mal komen. Voorbeeld van een tegenvallende serie vindt ze Dirty John. Seizoen 1 gaat nog wel maar seizoen 2 is niet te hachelen.

Fear City is een documentaire waar iedereen erg enthousiast over is. Nu te zien op Netflix.

Heleen geeft ook nog als tip mee World’s Most Wanted. Ook te zien op Netflix.

Rob bespreekt Good Girls en dan blijkt dat Heleen deze ook heeft gezien terwijl ze twee weken in quarantaine zat!

Hans Schwarz vertelt meer over hoe het werkt bij NPO Plus. Welke series zijn er nu wel te zien en welke niet? Wat is het verschil tussen NPO Plus en NLZiet? En natuurlijk de belangrijkstre vraag: Krijgen we The Wonder Years weer te zien op NPO Plus? Het heeft allemaal te maken met de SVOD rechten!

Een ongemeen ontroerende en emotionele en prachtige serie waar Hans met tranen in zijn ogen naar heeft zitten kijken is Normal People. Helaas is deze in Nederland (nog) nergens te zien.  En zijn tip voor NPO Plus: De Geniale Vriendin.

Ook nog aandacht voor Indian Matchmaking. Is het belangrijk dat een echtgenoot in spé humor heeft? En werkt een gearrangeerd huwelijk nog in deze tijd?

Tot slot uitgebreid aandacht voor de ontvangen mails en FB berichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *